На Косівщині поліція виявила факти незаконного видобування гравію

18 травня працівники групи реагування патрульної поліції Косівського районного відділу під час несення служби виявили вантажний автомобіль «ЗІЛ», який незаконно перевозив піщано-гравійну суміш в селі Слобідка.

22-річний водій вантажівки не представив поліцейським жодних дозвільних документів.

На місце події правоохоронці викликали слідчо-оперативну групу для документування правопорушення. Транспортний засіб вилучено і поміщено на територію відділу поліції.

Цього ж дня близько 20 години у селі Слобідка під час несення служби на території обслуговування дільничний офіцер спільно з працівником групи реагування патрульної поліції виявили вантажний транспортний засіб «ЗІЛ-131», який перевозив на кузові автомобіля, суміш зовні схожу на пісок.

Транспортним засобом керував 25-річний мешканець Косівської міської територіальної громади. Жодних дозвільних документів правопорушник не мав.

Вантажівку правоохоронці вилучили, а суміш направили на експертизу.

За цими фактами розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 240 Кримінального кодексу України (Порушення встановлених правил охорони надр, якщо це створило небезпеку для життя, здоров'я людей чи довкілля) Кримінального кодексу України. Проводиться слідство.

Приєднуйтесь до нашого каналу в Телеграмі та сторінки у Фейсбуці, щоб дізнаватись про найважливіші новини.