В Івано-Франківську підписали меморандум ренесансно-барокових міст

Департамент економічного розвитку, екології та енергозбереження спільно з КП «Простір інноваційних креацій «Палац» розпочинають реалізацію проєкту «Створення комунікаційної єврорегіональної платформи «ідеальних" міст для переорієнтації туризму в Івано-Франківській області», який став переможцем конкурсу секторальної підтримки.

«Саме на день міста відбулося урочисте Підписання Меморандуму про співпрацю українських міст, заснованих як «ідеальні» ренесансно-барокові . Меморандум про співпрацю підписали очільники територіальних громад Івано-Франківська, Богородчан, Дубівців (Маріямпіль) Івано-Франківської області, Бродів, Жовкви Львівської області, Полонного Хмельницької області», - йдеться у повідомленні Департаменту економічного розвитку, екології та енергозбереження.

Також відбулася презентація проєкту, завдяки якому буде залучено з державного бюджету близько 12 млн грн. Це вже другий проєкт, який реалізує Департамент економічного розвитку, екології та енергозбереження на території Палацу Потоцьких.

Приєднуйтесь до нашого каналу в Телеграмі та сторінки у Фейсбуці, щоб дізнаватись про найважливіші новини.