У Верховині 21-річний чоловік побив 16-річного хлопця

14 квітня до Верховинського районного відділення поліції надійшло повідомлення від чергового лікаря ЦРЛ про те, що до них звернувся неповнолітній з тілесними ушкодженнями.

На місце події негайно виїхали ювенальні поліцейські та слідчо-оперативна група поліції.

Слідчі в той же день розпочали досудове розслідування, опитали потерпілого, який спершу відмовлявся надати будь-яких персональних даних, розшукали матір.

«Поліцейські попередньо встановили, що напередодні неповнолітній разом із товаришами відпочивали в орендованому будинку на Верховинщині. Під час розпивання спиртного між 21-річним чоловіком та 16-річним потерпілим виник конфлікт, який переріс у бійку. В ході якої старший наніс декілька ударів неповнолітньому, який в обід самостійно звернувся до лікувального закладу», - йдеться у повідомленні.

Слідчі встановили учасників та свідків конфлікту та опитують їх. Також правоохоронці встановили і опитують ймовірного зловмисника, який наніс тілесні ушкодження потерпілому.

На цей час неповнолітнього перевели в обласну дитячу клінічну лікарню. Призначено ряд судово-медичних експертиз, після закінчення яких буде надано висновок щодо ступеня тяжкості тілесних ушкоджень. Триває досудове розслідування.

Приєднуйтесь до нашого каналу в Телеграмі та сторінки у Фейсбуці, щоб дізнаватись про найважливіші новини.