ЦВК прийняла на опрацювання уточнений протокол ОВК округу №87

Центральна виборча комісія під час свого засідання 15 квітня взяла протокол з приміткою «Уточнений» від окружної виборчої комісії №87 для розгляду та подальшого опрацювання. Про це повідомили у громадянській мережі ОПОРА.

Під час засідання виникла тривала дискусія між членами ЦВК та представниками ОВК щодо різного розуміння того, як мали бути реалізовані рішення судів щодо окремих виборчих дільниць.

Як повідомив під час засідання голова ЦВК Олег Діденко, станом на зараз комісії відомо про 2 позовні заяви до Івано-Франківського адміністративного суду щодо оскарження дій ОВК під час складання уточненого протоколу.

ОВК мала скласти протокол з поміткою «Уточнений» з урахуванням рішень судів, які набули чинності, та доставити його до ЦВК не пізніше 17:00 15 квітня. 14 квітня на своєму засіданні ОВК округу №87 розглянула питання уточнення протоколу про підсумки голосування на семи дільницях. ОВК склала уточнений протокол того ж дня о 21:05, його підписали всі 18 членів комісії, а 5 з них додали окрему думку.

Приєднуйтесь до нашого каналу в Телеграмі та сторінки у Фейсбуці, щоб дізнаватись про найважливіші новини.