БК «Франківськ» посів четверте місце в Суперлізі

Баскетбольний клуб «Франківськ» поступився у вирішальному матчі за бронзові нагороди Суперліги.

Динамо – Франківськ 107:75 (29:18, 30:22, 25:20, 23:15)

Вирішальний п’ятий поєдинок бронзової серії не повторив сценарій третього матчу і пройшов без інтриги. Динамо надвпевнено розправилося з Франківськом і стало бронзовим призером жіночої Суперліги.

У першій чверті киянкам вдалося заволодіти гандикапом в 11 очок. Вдалося це завдяки марнотратству суперниць, які з 9 спроб влучити з дальньої реалізували лише дві. Динамо в свою чергу грало надійно і поклало в ціль 11 пострілів з фарби і один триочковий з двох спроб. Варто відзначити Ребекку Харріс та Елайю Джунь, які в стартовій 10-хвилинці набрали 10 та 11 очок відповідно.

Далі господарки не зупинилися і продовжували нарощувати свою перевагу впродовж всього поєдинку. Не вдалося продемонструвати свій високий рівень гри Ганні Рульовій, яка програла дуель Харріс. Українська форвардиня стала найрезультативнішою у складі своєї команди (21 очко та 8 підбирань), але легіонерка киянок показала космічну результативність – 41 бал, 9 ребаундів та 7 передач. Окрім того, Елайя Джунь мала в активі 26 пунктів. Тож, впевнена перемога Динамо – 107:75.

Приєднуйтесь до нашого каналу в Телеграмі та сторінки у Фейсбуці, щоб дізнаватись про найважливіші новини.