На Івано-Франківщині призвуть на службу в армії 435 прикарпатців

В Івано-Франківську відбулося перше засідання обласної призовної комісії, на яку покладаються питання керівництва і контролю за діяльністю районних (міських) призовних комісій, розгляд скарг громадян на рішення та дії районних (міських) призовних комісій.

Військовий комісар обласного територіального центру комплектування та соціальної підтримки полковник Володимир Ярмошук ознайомив членів комісії з плановим завданням, змінами до чинного законодавства з питань призову на військову службу.

На строкову службу з області належить призвати 435 придатних за станом здоров’я громадян України чоловічої статі, яким до дня відправлення у військові частини виповнилось 18 років, та старших осіб, які не досягли 27 років.

Призовники, призвані з області під час весняного 2021 року призову, будуть направленні у військові частини. Після вивчення особистих якостей, для здобуття військової спеціальності на 2-3 місяці їх скерують в навчальні центри, після чого, вже як спеціалісти, вони будуть повернуті у військові частини для подальшого проходження військової служби

Приєднуйтесь до нашого каналу в Телеграмі та сторінки у Фейсбуці, щоб дізнаватись про найважливіші новини.