ОВК визнала вибори недійсними на дільниці у Яремчі

Окружна виборча комісія визнала вибори недійсними на дільниці №261027 (м.Яремче). Про це повідомили спостерігачі руху «Чесно».

«Після перерахунку відкрили конверт з контрольними листами, які кидають в урну. Там не було печаток. Результати на дільниці, де скасували вибори, були такі: Два переможці набрали порівну: Шевченко - 172, Кошулинський - 172, і Вірастюк - 73 голоси. На попередній дільниці, де вибори визнали недійсними, перемагав за кількістю голосів Шевченко», - повідомили в «Чесно».
«Підставою для такого рішення було те, що члени ДВК на ранковому засіданні не поставили печатки на контрольних листах, що опускалися у великі скриньки. під час підрахунку голосів члени ДВК визнали ці талони дійсними, на підставі наявності на них своїх підписів. Однак це стало підставою для рішення ОВК про визнання виборів на цій дільниці недійсними», - йдеться у повідомленні Комітету виборців України.

За даними оприлюднених протоколів набільшу кількість голосів у в.о. 87 отримав кандидат О.Шевченко. Однак, зважаючи на незначний розрив між кандидатами, визнання виборів на двох виборчих дільницях недійсними може призвести до перемоги В.Вірастюка.

Приєднуйтесь до нашого каналу в Телеграмі та сторінки у Фейсбуці, щоб дізнаватись про найважливіші новини.