Відбулось засідання координаційної ради Програми розвитку місцевого самоврядування

Під головуванням голови обласної ради Олександра Сича відбулося перше засідання новоствореної координаційної ради Програми розвитку місцевого самоврядування в Івано-Франківській на 2021 рік.

Очолює координаційну раду голова обласної ради Олександр Сич.

«Наша Програма розвитку місцевого самоврядування діє з 2011 року. У нас добра історія її реалізації. Реагуючи на реформування тих чи інших галузей ми актуалізуємо положення і заходи Програми, аби максимально сприяти розвитку місцевого самоврядування на Прикарпатті», – зауважив Олександр Сич.

В ході засідання перший заступник голови обласної ради Василь Гладій поінформував членів координаційної ради про виконання Програми розвитку місцевого самоврядування в Івано-Франківській області за 2016-2020 роки та ознайомив з основними положеннями Програми на 2021 рік.

«Програма на поточний рік містить десять підпрограм. Ними, зокрема, передбачена реалізація проєктів одинадцятого обласного конкурсу проєктів та програм розвитку місцевого самоврядування, обласні конкурси “Громада кращого довкілля”, “Краща спортивна громада”, “Краща етнокультурна громада”. Окрім цього, Програмою передбачені заходи, спрямовані на обмін досвідом та сприяння розвитку місцевого самоврядування, територіальних громад, залучення інвестицій та розвиток міжнародних зв’язків», – розповів Василь Гладій.

Заслухавши інформацію про Програму розвитку місцевого самоврядування члени координаційної ради попередньо погодили перелік її заходів на 2021 рік.

Приєднуйтесь до нашого каналу в Телеграмі та сторінки у Фейсбуці, щоб дізнаватись про найважливіші новини.