Вірастюк оголосив себе переможцем і заявив про грубі порушення

Близько 00:30 ночі кандидат в окрузі №87 Василь Вірастюк заявив про свою перемогу.

«Паралельний підрахунок голосів зі 117 дільниць завершився. Ми отримали перемогу. Я звик перемагати чесно. Зараз головне завдання - захистити наш результат», - сказав Вірастюк.

Після цього вночі на сторінці кандидата оприлюднили два повідомлення про порушення.

«Просто зараз фіксуємо грубі порушення біля ОВК. Маємо підстави вважати, що в процесі транспортування було вскрито сейф-пакет, в якому перевозили підсумковий протокол голосування на дільниці 260025, село Манява. На пакеті відсутня печатка та підписи членів комісії ДВК. Тобто виборча документація могла бути підмінена.Такі дії є прямим порушенням статті ч 9 ст 91 Закону України про вибори народних депутатів України. Дані передані в поліцію», - написали на сторінці В.Вірастюка.
«На дільниці 260 560 у селі Черник голова комісії складала бюлетені за двох різних кандидатів Шевченка Олександра Петровича та Шевченка Олександра Леонідовича в одну стопку, як за одного кандидата. Це може свідчити про викривлені результати голосування на дільниці», - йдеться у повідомленні.

Зазначимо, що за даними паралельного підрахунку штабу Руслана Кошулинського, переміг Олександр Шевченко, який випередив Вірастюка на 167 голосів.

Приєднуйтесь до нашого каналу в Телеграмі та сторінки у Фейсбуці, щоб дізнаватись про найважливіші новини.