На Косівщині місцевий житель обстріляв двох чоловіків, які завантажували деревину

27 березня близько 3 години до Косівського відділу поліції надійшло повідомлення від чергового лікаря ЦРЛ про те, що до них доставлено двох мешканців району з вогнепальними пораненнями.

На місце події виїхали співробітники управління карного розшуку, слідчі слідчого управління, слідчо-оперативна група, експерти-криміналісти та працівники роти поліції особливого призначення.

«Правоохоронці встановили, що правопорушення трапилося у лісовому масиві між селами Стопчатів та Уторопи, Яблуницької територіальної громади. Вночі двоє чоловіків здійснювали порубку дерев. Коли останні завантажували деревину на підводу, до них підійшов невідомий та здійснив декілька пострілів у їхній бік. Потерпілі намагалися втекти з місця події, але зловмисник їх наздогнав та здійснив ще декілька пострілів. У результаті 37-ми та 39-річні мешканці Косівщини отримали вогнепальні поранення, а правопорушник з місця події пішов», - йдеться у повідомленні поліції.

Поліцейські розшукали та затримати нападника. Ним виявився 51-річний місцевий мешканець. Слідчі затримали його в порядку ст. 208 КПК України.

З місця події поліцейські вилучили патрон та гільзу й інші речові докази та направили все на експертизу.

Зловмиснику слідчі повідомили про підозру за ч. 4 ст. 296 (Хуліганство) Кримінального кодексу України. Невдовзі суд обере йому запобіжний захід.

Наразі поліцейські перевіряють чи мали потерпілі дозвільні документи на порубку лісодеревини.

Приєднуйтесь до нашого каналу в Телеграмі та сторінки у Фейсбуці, щоб дізнаватись про найважливіші новини.