У Городенці та Делятині виявили незаконні гральні заклади

18 березня у ході проведення слідчих дій правоохоронці виявили та вилучили у двох гральних залах понад 100 одиниць комп’ютерної техніки, що використовувалися для функціонування та надання незаконних послуг. Про це повідомили у Секторі комунікації поліції Івано-Франківщини.

Мережа незаконних гральних залів під «прикриттям» працювали у Городенці та у селищі міського типу Делятин, що на Надвірнянщині. Злочинну діяльність припинили працівники служби безпеки України в Івано-Франківській області спільно зі правоохоронцями Городенківщини та Надвірнянщини, за процесуального керівництва місцевих прокуратур.

«Організатори незаконного бізнесу маскували заклади під приміщення, у яких ніхто не здійснює господарську діяльність. На фасаді вказаних приміщень не було вивісок та графіку роботи. Крім того, вхід до закладів був оснащений відеоспостереженням та дистанційним відкриттям. Клієнтами були громадяни певного кола осіб, які потрапляли до гральних залів за попереднім записом», - йдеться у повідомленні.

Під час огляду, на місці знаходились адміністратори клубів. Наразі правоохоронці встановлюють осіб, які організували незаконний бізнес.

За фактом зайняття гральним бізнесом розпочато розслідування кримінальних проваджень, за ознаками злочину, передбаченого ч. 1 ст. 203-2 Кримінального кодексу України.

Приєднуйтесь до нашого каналу в Телеграмі та сторінки у Фейсбуці, щоб дізнаватись про найважливіші новини.