Житель Львова, який обікрав магазин у Снятині, відбувся умовним терміном

Снятинський районний суд виніс вирок щодо жителя Львова, який обікрав магазин одягу у м.Снятині.

Крадіжка сталась вночі 16 травня 2020 року. Обвинувачений приїхав до магазину на автомобілі, пошкодив двері, проник до примішенні. З магазину виніс товару на 190 тисяч гривень.

Після вчинення крадіжки покинув магазин, а викраденим чужим майном розпорядився на власний розсуд.

Обвинуваченийв судовому засіданні свою вину у вчиненому визнав. Пояснив, що проїжджав через м. Снятин, побачив магазин жіночого одягу, який був не зачинений, і у нього виник умисел викрасти із цього магазину товар, а тому висмикнув двері магазину, зайшов усередину, де почав брати все підряд і пакувати у мішки, які знайшов на місці, спакував усе у машину і повіз додому у м. Львів.

Також зазначив, що є членом багатодітної сім`ї, яка складається із восьми чоловік, серед яких бабуся, мама, брати і сестри, а також племінники, сім`я перебуває у скрутному матеріальному становищі. Зазначив, що йому соромно за вчинене, щиро розкаюється, просив суворо його не карати.

Потерпіла подала до суду заяву, в якій вказала, що претензій до обвинуваченого не має, завдані збитки їй відшкодовано, просила суворо його не карати.

Суд визнав чоловіка винним у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.3 ст.185 КК України, та призначив йому покарання у виді 3 (трьох) років позбавлення волі. На підставі ст.75 КК України звільнив його від відбування призначеного покарання з випробувальним терміном 2 роки.

Вирок виніс суддя Ігор Сегін.

Приєднуйтесь до нашого каналу в Телеграмі та сторінки у Фейсбуці, щоб дізнаватись про найважливіші новини.