Івано-Франківська міська рада вимагає заборонити ОПЗЖ та «Партію Шарія»

Депутати звернулися до Президента України, Голови Верховної Ради України, Секретаря ради національної безпеки і оборони України щодо заборони діяльності антиукраїнських політичних партій - «Опозиційна платформа - за життя» та «Партія Шарія».

Звернення

На тридцятому році незалежності нашої держави українці все ще змушені позбуватися колоніального минулого та російського впливу у всіх сферах нашого життя. Революція Гідності призвела до заборони проросійських антиукраїнських партій – Комуністичної партії та Партії регіонів. Однак, і після Революції Україна змушена протистояти гібридній війні з російським впливом. Окрім боротьби, що ведеться за суверенітет на східних кордонах, є і внутрішній ворог, який розхитує ситуацію та підточує основи державотворення.

Сьогодні є шанс успішно завершити цю боротьбу. Тож просимо вас підготувати та ухвалити законопроєкт і відповідні регуляторні акти, які б заборонили фактичну діяльність партій «Опозиційна платформа - за життя» та «Партія Шарія» як таких, що відстоюють та активно просувають інтереси російського агресора.

За проросійськими політиками завжди йдуть російські танки. Щоб не допустити цього, нам необхідно вже сьогодні заборонити діяльність рупорів Кремля. Члени вищезазначених політичних партій своєю діяльністю відверто заграють з країною агресором Російською Федерацію, що несе велику загрозу для економічного, політичного, соціального життя Української держави. Маніпулюючи нормами моралі, питаннями мови та «дружби з Російською федерацією» сприяють розколу Українського суспільства.

Ці рішучі кроки необхідні для перемоги національних інтересів України в гібридній війні з московським окупантом.

Українська держава та народні депутати проукраїнських політичних сил мають продемонструвати однозначну позицію та публічно підтвердити, що вони засуджують діяльність представників російського агресора в українському політичному просторі. Це рішення має задекларувати єдину та спільну позицію всіх проукраїнських сил, які знаходяться в Івано-Франківській міській раді та радах усіх рівнів.

Приєднуйтесь до нашого каналу в Телеграмі та сторінки у Фейсбуці, щоб дізнаватись про найважливіші новини.