На Коломийщині чоловік отримав 10 років тюрми за вбивство

Коломийський міськрайонний суд виніс вирок щодо чоловіка, який зарізав родича співжительки.

12 грудня 2019 року близько 23.00 обвинувачений, знаходячись в житловому будинку у с.Фатовці Коломийського району, перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння, на ґрунті раптово виниклих неприязних відносин розпочав сварку зі своєю співмешканкою. Він завдав жінці декількох порізів ножем, а також побив її, що спричинило короткочасний розлад здоров’я.

Після цього обвинувачений розпочав сварку з дядьком потерпілої, який, підійшовши до нього, словесно намагався заспокоїти його та припинити протиправні дії відносно жінки. Обвинувачений накинувся на дядька та завдав 7 проникаючих колото-різаних поранень грудної клітки. Внаслідок масивної крововтрати настала смерть потерпілого.

Допитаний в судовому засіданні обвинувачений свою вину у вчиненні інкримінованих злочинів визнав та зазначив, що не пам`ятає обставин їх вчиненння, а пригадує лише момент прибуття на місце події працівників поліції та свого затримання. Він також зазначив, що того дня, до цієї події, він вживав з потерпілим спиртні напої. Обвинувачений просить пробачення в потерпілої, а питання щодо його покарання покладає на вирішення судом.

Суд визнав чоловіка винним та призначив покарання у виді позбавлення волі на строк 10 (десять) років.

Вирок виніс суддя Олександр Калинюк.

Приєднуйтесь до нашого каналу в Телеграмі та сторінки у Фейсбуці, щоб дізнаватись про найважливіші новини.