Івано-Франківщина закупила 20 спецавтомобілів швидкої допомоги

Обласний клінічний центр екстренної медичної допомоги та медицини картастроф Івано-Франківської обласної ради закупив 20 автомобілів швидкої допомоги за 47 млн. гривень.

Тендер провели по так званій «спрощеній ковідній процедурі».

Автомобілі закупили у ТОВ «Автоспецпром» (Київська область).

За даними ЄДРПОУ, засновниками ТОВ «Автоспецпром» є члени родини Фісталь (діти та онуки відомого донецького хірурга Еміля Фісталя), які зареєстровані у Києві та Київській області. Зазначимо, що 82-річний Еміль Фісталь залишився на окупованій території, де працює у сфері охорони здоров’я ДНР. Водночас, він не є засновником ТОВ «Автоспецпром».

«Своєю чергою у ТОВ «Автоспецпром» наголошують, що компанія є самостійною юридичною особою, яка зареєстрована на території Київської області й веде свою діяльність виключно на підконтрольній уряду території України з дотриманням усіх чинних норм українського законодавства. Ніхто не може вплинути на діяльність ТОВ «Автоспецпром», окрім безпосередніх органів управління компанії. Як провідний виробник автомобілів швидкої медичної допомоги в країні ТОВ «Автоспецпром» підтримує незалежність і територіальну цілісність України», - повідомили в ТОВ «Автоспецпром».

Нагадаємо, що у листопаді 2020 року Івано-Франківщина закупила сім автомобілів у ТОВ «Автоспецпром».

Приєднуйтесь до нашого каналу в Телеграмі та сторінки у Фейсбуці, щоб дізнаватись про найважливіші новини.