На Івано-Франківщині закупили сім спецавтомобілів для швидкої допомоги

Фото ілюстративне

Комунальне некомерційне підприємство «Обласний клінічний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф Івано-Франківської обласної ради» визначило постачальника семи спеціалізованих автомобілів швидкої медичної допомоги на базі CITROEN JUMPER.

Постачальником обране ТОВ «Автоспецпром» за так званою спрощеною ковідною процедурою.

Вартість автомобілів становить 13,72 млн. гривень.

Планується, що автомобілі поставлять замовнику до кінця 2020 року.

Зазначимо, що спочатку планували закупити 10 автомобілів. Згодом, кількість зменшили до семи.

За даними ЄДРПОУ, засновниками ТОВ «Автоспецпром» є члени родини Фісталь (діти та онуки відомого донецького хірурга Еміля Фісталя), які зареєстровані у Києві та Київській області. Зазначимо, що 82-річний Еміль Фісталь залишився на окупованій території, де працює у сфері охорони здоров’я ДНР. Водночас, він не є засновником ТОВ «Автоспецпром».

«Своєю чергою у ТОВ «Автоспецпром» наголошують, що компанія є самостійною юридичною особою, яка зареєстрована на території Київської області й веде свою діяльність виключно на підконтрольній уряду території України з дотриманням усіх чинних норм українського законодавства. Ніхто не може вплинути на діяльність ТОВ «Автоспецпром», окрім безпосередніх органів управління компанії. Як провідний виробник автомобілів швидкої медичної допомоги в країні ТОВ «Автоспецпром» підтримує незалежність і територіальну цілісність України», - повідомили в ТОВ «Автоспецпром».

Приєднуйтесь до нашого каналу в Телеграмі та сторінки у Фейсбуці, щоб дізнаватись про найважливіші новини.