На Богородчанщині ліквідували підпільний цех з виробництва алкоголю

Співробітниками податкової міліції ГУ ДФС в Івано-Франківській області спільно з працівниками управління стратегічних розслідувань в Івано-Франківській області Національної поліції під процесуальним керівництвом Івано-Франківської обласної прокуратури ліквідовано підпільний цех, де виготовляли фальсифікований алкоголь. Про це повідомили в ДФС в Івано-Франківській області.

В рамках проведення операції «Спирт» та розслідування кримінального провадження за ч.1 ст.199, ч.1 ст.204, ч.2 ст.204 КК України встановлено, що групою громадян на території одного з населених пунктів Богородчанського району Івано-Франківської області здійснюється незаконне виготовлення алкогольних напоїв з використанням спеціального обладнання, що забезпечує їх масове виробництво.

«Готову продукцію зловмисники реалізовували мешканцям Івано-Франківської області. На підставі ухвал суду проведено обшуки у місці безпосереднього виготовлення фальсифікату та в місцях його зберігання, за результатами яких вилучено фальсифіковану продукцію, не облікований спирт, підроблені марки акцизного податку, транспортний засіб, тару та обладнання для виробництва на загальну суму понад 500 тис. грн», - йдеться у повідомленні.

Тривають слідчі дії.

Приєднуйтесь до нашого каналу в Телеграмі та сторінки у Фейсбуці, щоб дізнаватись про найважливіші новини.