В Івано-Франківську запровадили електронну систему реєстрації дітей у школи

В Івано-Франківській територіальній громаді запровадили електронну реєстрацію дітей 1-х класів закладів середньої освіти.

«Зарахування дітей до першого класу запроваджується з метою забезпечення прозорості, відкритості, єдиного підходу до зарахування дітей до початкової школи. Реєстрація відбувається з допомогою використання технологій blockchain. Реєструвати дитину може: - один із батьків(або законний представник) самостійно; - адміністратор закладу (за зверненням батьків)», - йдеться у повідомленні Івано-Франківської міської ради.

При самостійній реєстрації існує такий алгоритм:

Один з батьків або законний представник заповнює форму «Зареєструватися» на першій сторінці сайту https//school.bloqly.com/#/: у формі вводить свою адресу електронної пошти і пароль, для завершення реєстрації проходить перевірку капчі, погоджується з ліцензійною угодою, натискає кнопку «Зареєструватися». Після реєстрації потрібно підтвердити свою поштову адресу, перейти за надісланим у листі посиланням і підтвердити реєстрацію, далі у вкладку «Діти» та заповнити всі дані дитини, позначені зірочкою (*). Заявки, у яких заповненні не всі поля, до розгляду не беруться та автоматично відхиляються.

Приєднуйтесь до нашого каналу в Телеграмі та сторінки у Фейсбуці, щоб дізнаватись про найважливіші новини.