В Івано-Франківську створили комунальне підприємство «Муніципальні ринки»

Івано-Франківська міська рала прийняла рішення «Про створення комунального підприємства «Муніципальні ринки» Івано-Франківської міської ради».

Метою створення підприємства «є здійснення діяльності щодо належного утримання та управління об’єктами комунальної власності Івано-Франківської міської територіальної громади».

Статутний капітал підприємства становить 1 млн. гривень.

«Повертаємо ринок у комунальну власність. Дуже багато є скарг на благоустрій нашого продуктового ринку. Найбільше зауважень – щодо оптового базару. Тому прийняли непросте рішення – створили КП «Муніципальні ринки» і будемо повертати продуктовий ринок у власність громади. Крок непростий, але свого часу ніхто не вірив, що Палац Потоцьких вдасться повернути. Але ми змогли!», - заявив Р.Марцінків.

Зазначимо, що міський голова Руслан Марцінків раніше заявляв про намір повернути місту центральний продуктовий ринок Івано-Франківська, який перебуває в оренді ТОВ «Торговий сервіс».

Нагадаємо, що наразі ринок фактично контролює кіпрська фірма Танкмар Шиппінг. Попередній орендар ринку Ігор Халаменда заявив про рейдерське захоплення ТОВ «Торговий сервіс» та намагається повернути ринок через судові позови.

Приєднуйтесь до нашого каналу в Телеграмі та сторінки у Фейсбуці, щоб дізнаватись про найважливіші новини.