Вадим Войтик звинуватив Марцінківа у вимаганні поборів з керівників комунальних підприємств

Колишній член Івано-Франківського виконкому Вадим Войтик (на фото) звинуватив міського голову Руслан Марцінківа в отриманні відкатів з керівників комунальних підприємств міста. Про це він написав на ствоїй сторінці у Фейсбуці.

«Множення та інші маніпуляції з комунальними підприємствами мого міста мають ще одне пояснення. Секретом полішинеля є те, що директори КП щокварталу здають меру відкат зі своєї зарплати. Для цього їм раз у три місяці виписується премія, до 100% окладу. Розпорядження про премію видає сам мер. Щоправда деякі директори часом забувають здавати гроші, тоді мер обурюється їх високими зарплатами. Остап Бендер це називав "допомогою голодуючим дітям". У мера це називається "внесками на футбольну команду". Більше директорів КП - більше "внесків". Якщо в нашій державі ще існують правоохоронні органи, перевірити мої слова дуже просто. Треба лиш опитати кількох директорів, зокрема нещодавно звільнених (їм легше певне казати правду) про те:

1. Чи відбувалася нарада щодо "фінансування футбольної команди за рахунок готівкових внесків від КП?

2. Хто є уповноваженим від мера депутатом міської ради зі збору тих внесків?

3. Коли і за яких умов ті внески здаються та який відсоток від зарплати вони складають?», - написав Войтик.

Марцінків прокоментував допис Войтика.

«Якщо вимагають, то в прокуратуру заяву і вперед! Люблю таке! Чув дзвін і не знаю де він! МФК Прикарпаття справді фінансується в тому числі з пожертв фізичних і юридичних осіб, але жодного факту перерахунку коштів комунального підприємства мені не відомо! Для забезпечення футбольного клубу існує благодійний фонд і наглядова рада, а також фінансовий план МФК Прикарпаття, який затверджуються сесією міської ради та в подальшому фінансовим управлінням!», - написав Р.Марцінків.

Приєднуйтесь до нашого каналу в Телеграмі та сторінки у Фейсбуці, щоб дізнаватись про найважливіші новини.