В Івано-Франківську затримали зловмисника, який порізав двох чоловіків

16 січня до партульний м.Івано-Франківська надійшло повідомлення про бійку на вулиці 24 Серпня. Про це повідомили в Патрульній поліції Івано-Франківщини.

Заявник повідомив, що невідомий провокує конфлікт та розмахує ножем.

«В ході інциденту 48-річний чоловік наніс декілька проникаючих ножових поранень двом учасникам конфлікту. Потерпілих з місця події шпиталізували у медзаклад. Зараз вони перебувають під наглядом лікарів», - йдеться у повідомленні.

Патрульні затримали ймовірного зловмисника та викликали на місце події слідчо-оперативну групу.

«Попередньо поліцейські встановили, що чоловіки вийшли з будинку на вулицю і побачили поруч з господарством невідомого чоловіка. Коли підійшли до нього, аби дізнатись, що йому потрібно, то невідома особа почала поводити себе агресивно і нецензурно висловлюватися у їх бік. У результаті між чоловіками розпочався конфлікт, у ході якого нетверезий зловмисник витягнув ніж та наніс одному із потерпілих поріз в ділянку лоба, а іншому - у ділянку обличчя та лівого стегна», - йдеться у повідомленні Сектору комунікації поліції Івано-Франківщини.

Опісля слідчі затримали 47-річного нападника, мешканця Івано-Франківська, у порядку ст. 208 КПК України. Додамо, що чоловік раніше потрапляв у поле зору правоохоронців - був судимий за наркозлочини.

Приєднуйтесь до нашого каналу в Телеграмі та сторінки у Фейсбуці, щоб дізнаватись про найважливіші новини.