Марцінків пропонує комунальникам «оптимізовувати податки»

Міський голова Руслан Марцінків вважає, що потрібно повертатися до моделі старих комунальних ЖЕКів. Про це він заявив на оперативній нараді у міськвиконкомі.

«Реформи пройшли, треба вертатися до того забутого, що було нормальне. Коли ми мали у тарифів інвестиційну складову. Ці «реформатори» довели до того, що нічого не робиться в наших будинках. Хай це буде 5-10 гривень людина заплатить, але буде знати, що ми робимо два ліфта в рік», - заявив міський голова.

Читайте також: Стало відомо, кому нададуть допомогу при переході на індивідуальне опалення

«Мене не цікавить, оптимізовуйте податки, мене не цікавить, скільки ви податків заплатили, мене цікавить, скільки робіт зроблено. Оце мені важливо. Оптимізовуйте податки, в межах закону. Оптимізовуйте інші речі, але кошти мають бути для розвитку. Подумайте як це зробити. Тільки не треба законодавство, інші речі. В мене питання: як у цих умовах вижит, поставити складову і щось щоб трошки робилося», - сказав Марцінків.

На думку Марцінківа, в Україні комунальні підприємства завжди будуть краще рухатися і виживати.

«Вони менше залежні від прибутку. Комунальна сфера не може бути прибутковою. Вона повинна нести послуги, надавати послуги. Тому тариф в газконторі завжди будуть вищими, ніж в комунальній. Інше питання - управління», - підкреслив Марцінків.

Приєднуйтесь до нашого каналу в Телеграмі та сторінки у Фейсбуці, щоб дізнаватись про найважливіші новини.