Благодійники збирають для випускників інтернатів «валізи в майбутнє»

27 грудня випускники 2020 з Долинської, Печеніжинської, Рогатинської та Солотвинської спеціальних шкіл-інтернатів отримають довгоочікувані «валізи в майбутнє». Про це повідомили в Мальтійській службі допомоги.

«Мальтійська Служба Допомоги у рамках акції «Святий Миколай іде до сиріт» вже втретє організовує благодійний проект, який має на меті забезпечити випускників інтернатів речами першої необхідності у самостійному дорослому житті за межами інтернату», - йдеться у повідомленні.

Щоб долучитись до акції всі бажаючі могли принести нові товари з переліченогонижче списку або скласти грошову пожертву в офісі Мальтійської Служби Допомоги. За зібрані кошти Мальтійська Служба Допомоги підготувала для випускників «валізи в майбутнє». Така валіза міститить в собі : постільну білизну, ковдру, покривало, плед, рушники, спальний мішок, набір посуду, сковорідки праску, чайник, фен, набір інструментів та предмети особистої гігієни - ті речі, якими ми власне користуємось щодня. Орієнтовна вартість однієї валізи 6500 грн.

Ці подарунки волонтери вручать випускникам 27 грудня. Урочисте вручення відбудеться о 12.30 у катехитичному центрі поруч з Архикатедральним собором Воскресіння Христового.

Контактний телефон – 050 14 85 312 Анастасія Бойчук, референт по праці з молоддю МСД.

Приєднуйтесь до нашого каналу в Телеграмі та сторінки у Фейсбуці, щоб дізнаватись про найважливіші новини.