Менеджерка ОДТРК «Карпати», яку спіймали на хабарі, може вийти під заставу

3 грудня Івано-Франківський міський суд розглянув клопотання, про застосування запобіжного заходу щодо мешканки міста Івано-Франківська, 1978 року народження, яка працює на посаді менеджера філії ПАТ «НСТУ» Івано-Франківська регіональна дирекція «Карпати», котру обґрунтовано підозрюють в отриманні хабара.

Затриману підозрюють у вимаганні та отримані від своїх підлеглих неправомірної грошової вигоди.

«З матеріалів справи стало відомо, що вказана особа, вимагала від своїх двох підлеглих повернути їй частину нарахованих їм премій, на що потерпілі вимушено змушені були погодитись. Після того, як 1 грудня 2020 року підозрювана отримала від своїх підлеглих кошти, у розмірі якому вона вимагала попередньо, її було затримано співробітниками правоохоронних органів», - йдеться у повідомленні Івано-Франківського міського суду.

У судовому засіданні сторона обвинувачення підтвердила наведені вище факти і просила суд застосувати, щодо підозрюваної міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою із визначенням розміру грошової застави.

Суд вивчивши всі матеріали справи та ознайомившись із наданими доказами ухвалив застосувати щодо підозрюваної жительки Івано-Франківська 1972 року народження, яка працює на посаді менеджерки філії ПАТ «НСТУ» Івано-Франківської регіональної дирекції «Карпати», міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Також підтримуючи клопотання сторони обвинувачення Івано-Франківський міський суд призначив їй альтернативну міру запобіжного заходу у вигляді грошової застави у розмірі сто шістдесят вісім тисяч гривень.

Приєднуйтесь до нашого каналу в Телеграмі та сторінки у Фейсбуці, щоб дізнаватись про найважливіші новини.