Жителям Долинщини обіцяють відновити пошкоджені стихією об’єкти

Кабінет Міністрів України прийняв рішення про виділення додаткових 262,8 млн гривень з резервного фонду державного бюджету Івано-Франківській облдержадміністрації для продовження здійснення аварійно-відновних робіт на об’єктах, пошкоджених внаслідок масштабної повені, що сталася в червні 2020 року на території Івано-Франківської області.

Як повідомили у Долинській РДА, затверджено Перелік витрат, пов’язаних із здійсненням заходів з ліквідації надзвичайної ситуації, яка мала місце на території Долинського району в червні 2020 року по п’яти об’єктах.

«Заплановано роботи з відновлення: берегової лінії струмка по вул. Коляджина в с.Яворів, берегової лінії струмка по вул. Шевченка в с.Яворів, берегової лінії правого берега річки Саджава по вул. Миру та по вул. Миколи Корпана в с.Тяпче, берегової лінії правого берега річки Свіча між автодорожним та залізнодорожним мостами в с.Тяпче, берегової лінії річки Свіча в урочищі «Білий Берег», в с.Шевченкове. Роботи з відновлення об’єктів заплановано розпочати з наступного тижня і закінчити до кінця 2020 року», - йдеться у повідомленні.

Приєднуйтесь до нашого каналу в Телеграмі та сторінки у Фейсбуці, щоб дізнаватись про найважливіші новини.