Від коронавірусу помер лікар ОКЛ Юрій Артиш

Від коронавірусу помер лікар Юрій Артиш, який працював у патолого-анатомічному відділенні Івано-Франківської обласної клінічної лікарні.

«Його робота була завжди напружена й дуже непроста психологічно, – розповідає медичний директор Андрій Яворський. – Він займався питаннями прижиттєвої діагностики і щоденно мав безпосередній контакт з людьми, яким озвучував не завжди втішні діагнози. Проте наш лікар робив це щоразу виважено й перевіряв найменші деталі, щоби не схибити. У цьому був прикладом для нас усіх». Колеги Юрія Артиша відзначають його відповідальність і професійність, доброзичливість і велике життєлюбство. Кажуть, дуже б хотілося говорити сьогодні про досягнення лікаря та науковця і аж ніяк не про хворобу й останні дні життя. Більше місяця лікарі відділення реанімації боролися за його порятунок, а на підтримці CPAP він був останні два тижні, – зазначає Андрій Яворський.

Колеги висловлюють співчуття родині Юрія Артиша, його батькам та двом дітям.

24 листопада, о 16 год. у храмі св. Кирила і Мефодія (с.Крихівці, вул. Вербова, 32) відбудеться парастас. У середу, 25 листопада, об 11 год. відбудеться похорон.

Приєднуйтесь до нашого каналу в Телеграмі та сторінки у Фейсбуці, щоб дізнаватись про найважливіші новини.