Фракція «ЄС» в облраді переходить в опозицію

«Європейська Солідарність» в Івано-Франківській обласній раді оголошує про перехід в опозицію до більшості, створеної партіями «Свобода», «Батьківщина», «За майбутнє» «Платформа громад» та «Слуга народу», яка суперечить нашим ціннісним засадам і волевиявленню людей. З цього приводу фракція «Європейської Солідарності» оприлюдинла заяву.

«Вже перший день роботи обласної ради засвідчив: деякі політичні сили, які позиціонують себе як патріотичні, готові знехтувати вибором прикарпатців і створили більшість з партією «За майбутнє», за якою стоїть одіозний проросійський олігарх Ігор Коломойський», - йдеться у заяві.
«Ми проти кулуарних домовленостей політичних сил на Івано-Франківщині і зради вибору прикарпатців. Ми йдемо в опозицію, адже для нас ідейні засади і зобов’язання перед виборцями є головним мірилом. Ми залишаємось з Прикарпаттям і з людьми, які за нас голосували. І будемо жорстко контролювати дії новоствореної більшості, відстоювати національні інтереси, домагатимемося реалізації європейських принципів самоуправління і стандартів життя в нашому рідному краї», - йдеться у заяві.

Приєднуйтесь до нашого каналу в Телеграмі та сторінки у Фейсбуці, щоб дізнаватись про найважливіші новини.