Ігор Слюзар прокоментував поразку на виборах

Міський голова Коломиї Ігор Слюзар прокоментував поразку на виборах голови Коломийської ОТГ.

«Ми з цим містом зрослись. Я вивчав його, бачив його справжнє лице. Пам'ятаю його без косметики... Без доріг, алей, квітів. І воно все одно було прекрасним. Але мені дуже хотілося зробити його особливим. Хотілося бачити місто, де живуть красиві, здорові й радісні люди. Зробив, що зміг. Хтось відчув, хтось все заперечує, хтось сердечно дякує. Хтось знає, як треба було. Але ми з колегами робили на совість і не чекали подяк.

Моє головування застало трьох президентів, революцію, війну, кризу, пандемію, дві повені... Такий собі набір. Але місто вистояло, зміцніло і виросло.Хай так буде і далі!

Дякую кожному, хто підтримав словом і ділом, голосом, порадою. Дякую однодумцям, які працювали в штабі, всім волонтерам, колегам з ратуші. Ви неймовірні, справжні, унікальні!

Я бажаю всім мешканцям нашої громади відчувати себе в комфорті й безпеці, вимагати, отримувати і ставити ще вищі цілі. Хай вибір більшості буде виправданим.

Передаю керівництво Богдану Станіславському з найкращими побажаннями. Нікуди не виїжджаю, ні про що не шкодую. І все так само вболіваю за Коломию. Єднаймося, бо ми варті найкращого!», - написав І.Слюзар на своїй сторінці у Фейсбуці.

Нагадаємо, що за попередніми даними головою Коломийської ОТГ обраний Богдан Станіславський.

Приєднуйтесь до нашого каналу в Телеграмі та сторінки у Фейсбуці, щоб дізнаватись про найважливіші новини.