Поліція викрила діяльність злочинної групи, яка виготовляла наркотики

Слідчі слідчого управління (детективи) за процесуальним керівництвом обласної прокуратури повідомили про підозру організатору та 4 учасникам організованої злочинної групи, яка займалась незаконним виготовленням та збутом наркотичних засобів та психотропних речовин у великих та особливо великих розмірах. Про це повідомили у Секторі комунікації поліції Івано-Франківщини.

Нагадамо, в червні поточного року детективи слідчого управління ГУНП спільно з співробітниками УСБУ в Івано-Франківській області під процесуальним керівництвом обласної прокуратури затримали наркоугрупування, яке займалося розповсюдженням наркотичних засобів та психотропних речовин на території Івано-Франківської та Львівської областей.

До складу злочинної групи входили п’ятеро осіб, двоє з них виявились мешканцями Прикарпаття.

У ході слідства правоохоронці з’ясували, що зловмисники облаштували лабораторію для виготовлення наркотичних засобів та психотропних речовин в орендованому дачному будинку на Львівщині. Потенційним клієнтам збували ЛСД, МДМА, канабіс та амфетамін під час особистих зустрічей, а також поштою.

Усіх учасників організованої злочинної групи затримано, повідомлено їм про підозру у вчиненні злочинів, передбачених ч. 2, 3 ст. 307, ч. 2 ст. 309, ч. 3 ст. 313, ч. 2 ст. 317 Кримінального кодексу України та обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Приєднуйтесь до нашого каналу в Телеграмі та сторінки у Фейсбуці, щоб дізнаватись про найважливіші новини.