В Івано-Франківську представили директора Департаменту охорони здоров’я ОДА

29 вересня голова обласної державної адміністрації Віталій Федорів та керівник апарату ОДА Роман Маланій офіційно представили призначеного директора департаменту охорони здоров'я ОДА Ігоря Дмитренка.

У вітальному слові посадовці побажали новому очільнику ДОЗу плідної праці та високих результатів.

Довідка

Дмитренко І. А. народився 31 січня 1985 року, громадянин України. Освіта повна вища, закінчив у 2006 році Івано-Франківський державний медичний університет за спеціальністю "Стоматологія", лікар-стоматолог; у 2008 році - магістр медицини з фаху ”Стоматологія”.

Також у 2017 році закінчив Тернопільський національний економічний університет‚ за спеціальністю "Менеджмент організацій і адміністрування", спеціаліст з менеджменту організацій і адміністрування, та за спеціальністю "Право", спеціаліст з права.

У 2013 році Ігорю Дмитренку присуджено науковий ступінь кандидата медичних наук, у 2015 році – присвоєно вчене звання доцента кафедри ортопедичної стоматології.

Ігор Дмитренко має відповідний досвід роботи. Працював лікарем-інтерном за спеціальністю ”Стоматологія” Долинської центральної районної лікарні, викладачем-стажистом‚ асистентом кафедри ортопедичної стоматології Івано-Франківського державного медичного університету. До цього часу працював доцентом кафедри ортопедичної стоматології Івано-Франківського державного медичного університету та заступником головного лікаря медичного центру ТзОВ ”Альтмед” (м. Івано-Франківськ) за сумісництвом.

Приєднуйтесь до нашого каналу в Телеграмі та сторінки у Фейсбуці, щоб дізнаватись про найважливіші новини.