В Івано-Франківську патрульні затримали чоловіка, який порушував громадський порядок

22 вересня близько 14 години, на вулиці Василіянок до поліцейської, яка спілкувалася з водієм із приводу порушення ПДР, підійшов невідомий із собакою без намордника та почав нецензурно лаятися. Про це повідомили в Патрульній поліції Івано-Франківщини.

«34-річний чолоків поводився агресивно й зухвало в бік поліцейських, намагався пошкодити службове авто та погрожував натравити на інспекторів собаку. Для врегулювання конфлікту з громадянином та забезпечення охорони громадського порядку на місце події прибув ще один екіпаж патрульних. З метою встановлення особи та припинення правопорушення, чоловіка патрульні затримали та доставили до міського відділу поліції для складання адміністративних матеріалів», - йдеться у повідомленні.

Патрульні склали на громадянина адміністративні матеріали за ст.173 (Дрібне хуліганство), ст.185 (Злісна непокора законному розпорядженню або вимозі поліцейського), ст.44-3 (Порушення правил щодо карантину людей) КУпАП.

До складених адміністративних матеріалів долучено пояснення порушника, де останній вказав, що свою провину визнав і претензій до патрульних немає.

Ніхто з учасників події не зазнав тілесних ушкоджень.

Приєднуйтесь до нашого каналу в Телеграмі та сторінки у Фейсбуці, щоб дізнаватись про найважливіші новини.