У Лісному Хлібичині добудовують дитячий садок

Голова Івано-Франківської ОДА Віталій Федорів ознайомився зз проведенням реконструкції у дитячому садку села Лісний Хлібичин Коломийського району. Про це повідомили в пресслужбі Івано-Франківської ОДА.

У 2012 році було прийнято рішення реконструювати приміщення старої школи під дитячий садок, в якому передбачено дві групи загальною чисельністю 50 дітей. Активізувалися будівельні роботи лише у минулому році, коли надійшли кошти з Державного бюджету. Долучилися на умовах співфінансування і районна та сільська влада.

На об’єкті проводяться дрібний ремонт та впорядкування території. Також дитячий садок необхідно доукомплектувати обладнанням та інвентарем для роботи кухні, постільною білизною, забезпечити умови для ігор та заняття спортом. Завершити роботи планують упродовж місяця.

«Програма «Велике будівництво» має дуже велике суспільне значення. Садочок у Лісному Хлібичині перебуває на етапі підготовки до відкриття, – зазначив Віталій Федорів. – Для успішного виконання цього завдання необхідно розробити чіткий алгоритм дій з урахуванням усіх санітарних та будівельних норм».

Також очільник Прикарпаття відвідав місцеву школу, де поспілкувався з освітянами.

«Робимо все для того, щоби в області у всіх школах з першого вересня розпочалося традиційне навчання. Нажаль, сьогодні чотири адміністративні одиниці віднесено до «червоної» зони, і якщо ситуація не зміниться, то навчання тут буде в режимі онлайн. Тому вчергове закликаю наших громадян дотримуватися карантинних вимог та не допускати подальшого поширення коронавірусної хвороби», – наголосив Віталій Федорів.

Приєднуйтесь до нашого каналу в Телеграмі та сторінки у Фейсбуці, щоб дізнаватись про найважливіші новини.