Нестор Середюк отримав відзнаку «Ордена Святого Пантелеймона»

9 серпня у Києві відбулася четверта щорічна урочиста церемонія нагородження найкращих медиків країни Відзнакою за професіоналізм та милосердя «Ордена Святого Пантелеймона» та «Медаль Святого Пантелеймона».

Згідно з Положенням нагороди, протягом року з-поміж кандидатів представлених Головами обласних Рад на розгляд Національній Експертній Комісії (НЕК), було визначено 25 номінантів на Орден та 12 номінантів на Медаль, серед яких і вибиралися 9 переможців.

У номінації «Найкращий лікар» переможцем став СЕРЕДЮК Нестор Миколайович, завідувач кафедри внутрішньої медицини № 2 та медсестринства Івано-Франківського національного медичного університету, доктор медичних наук, професор, лікар вищої категорії з терапії.

Разом з Орденом переможці отримали і сертифікат на грошову винагороду по 50 тисяч гривень.

Біографічна довідка

Нестор Миколайович Середюк

Народився 19 вересня 1941 року в с. Старуня Богородчанського району.

У 1958-1960 рр. навчався в Івано-Франківському медичному училищі.

1960-1966рр. – Івано-Франківський медичний інститут.

Заслужений діяч науки і техніки України. Доктор медичних наук. Професор. Академік Академії наук технологічної кібернетики України. Член Американської асоціації гіпертензії, Європейської асоціації кардіологів, асоціації кардіологів України, інтерністів аритмологів та електрофізіологів України.

Приєднуйтесь до нашого каналу в Телеграмі та сторінки у Фейсбуці, щоб дізнаватись про найважливіші новини.