На Івано-Франківщині модернізують приймальні відділення 9 лікарень

На Прикарпатті у 9 опорних лікарнях реалізовуються проекти з модернізації приймальних відділень. Про це повідомив голова обласної державної адміністрації Віталій Федорів.

На проєкт планують залучити 94 млн. гривень, зокрема з Державного бюджету – 72 млн. грн. та з місцевих – 22,1 млн гривень.

За ці кошти модернізують приймальні відділення у КНП «Бурштинська центральна міська лікарня», КНП «Городенківська ЦРЛ», Долинській багатопрофільній лікарні (відділення екстреної медичної допомоги), Коломийській ЦРЛ, КНП «Косівська центральна районна лікарня», КНП «Надвірнянська ЦРЛ», КНП «Обласна клінічна лікарня Івано-Франківської обласної ради» та КНП «Центральна міська клінічна лікарня Івано-Франківської міської ради».

«Будівництво приймальних відділень має важливе значення для області, адже забезпечить доступність до всіх медичних послуг та створить комфортні умови для пацієнтів, - зазначив Віталій Федорів. – Від органів місцевого самоврядування очікуємо якнайшвидшого забезпечення співфінансування для проведення будівельних робіт та своєчасного їх завершення».

Станом на сьогодні оголошено процедури закупівлі по дев`яти об’єктах. У зв’язку із зміною назви та оскарженню процедури закупівлі в Антимонопольному комітеті дві процедури закупівлі будуть скасовані.

Приєднуйтесь до нашого каналу в Телеграмі та сторінки у Фейсбуці, щоб дізнаватись про найважливіші новини.