В Івано-Франківську розпочався ремонт вулиці Автоливмашівської

На днях в Івано-Франківську розпочався ремонт вулиці Автоливмашівської. Про це повідомили в пресслужбі Івано-Франківського міськвиконкому.

Міський голова Івано-Франківська Руслан Марцінків розповідає, що тендер на ремонт вулиці Автоливмашівської відбувся ще минулого року, а роботи здійснює фірма «ПБС». Рік тому було виділено кошти з міського бюджету на підготовчі роботи.

«Цей ремонт є на часі. Ремонтні роботи давно потрібні та є важливими для містян та мешканців села Хриплин», – каже Руслан Марцінків.

Сільський голова Хриплина Роман Соколик зазначив, що загальна протяжність вулиці Автоливмашівської – 3 кілометри. Зараз розпочався ремонт на ділянці промислової зони, як кажуть місцеві – за залізничним переїздом. На цьому проміжку постійно триває рух великогабаритної техніки.

«На цій ділянці справді жахливий стан дороги. Вулиця Автоливмашівська є пріоритетною не лише для села Хриплина, але і для міста Івано-Франківська. Очікуємо, що вулиця буде відремонтована підрядною фірмою за новітніми стандартами, а гарантійний термін робіт – 10 років», – розповідає пан Роман.

Приєднуйтесь до нашого каналу в Телеграмі та сторінки у Фейсбуці, щоб дізнаватись про найважливіші новини.