В Івано-Франківську вбили росіянку

Фото ілюстративне

Співробітниками Івано-Франківського відділу поліції розпочато досудове розслідування за фактом виявлення двох осіб без ознак життя в одній із квартир обласного центру. Про це повідомили у Секторі комунікації поліції Івано-Франківщини.

2 липня до поліції Івано-Франківська зателефонували місцеві мешканців та повідомили, що у квартирі виявили сусідів без ознак життя.

«На місце негайно виїхала слідчо-оперативна група. Під час огляду квартири поліцейськими було виявлено 43-річного місцевого мешканця та 34-річну громадянку Російської Федерації, які тривалий час проживали разом в орендованому помешканню. Обоє офіційно не працювали, до кримінальної відповідальності не притягувались», - йдеться у повідомленні.

Правоохоронці встановили, що між чоловіком та жінкою ймовірно виник конфлікт, в ході якого прикарпатець задушив свою співмешканку, після цього вирішив звести рахунки з життям через повішання.

За цими фактами розслідуються кримінальні провадження за ст. 115 «Умисне вбивство» Кримінального кодексу України, одне з яких з відміткою «самогубство».

На теперішній час призначено проведення ряду експертиз. Триває слідство.Правоохоронці встановлюють обставини події.

Приєднуйтесь до нашого каналу в Телеграмі та сторінки у Фейсбуці, щоб дізнаватись про найважливіші новини.