Канал Коломойського знімає новий серіал про гуцулів

На «1+1» тривають зйомки нового сезону комедійного серіалу «Великі Вуйки» про будні та неочікувані пригоди невгамовних гуцулів Івана Петрука, Штефка, Бодьо, Василя Микитюка і їхніх коханих жінок – Галини, Ірки та Марічки. Про це повідомили у пресслужбі каналу «1+1».

Актори проекту поділилися своїми першими емоціями від зустрічі на майданчику та знімального процесу.

У новому сезоні, окрім уже відомих та улюблених героїв, на глядачів чекає і поява нових, ролі яких, зокрема, втілять на екрані популярні зірки українського шоубізнесу. Так, однією з акторок «Великих Вуйок» стала українська співачка, тренерка «Голосу країни» Тіна Кароль. Артистка говорить, що на зйомки в серіалі погодилася з радістю. «Великі Вуйки» - це її перша робота в кадрі після карантину.

«Головне - з самого початку правильно налаштуватися на знімальний процес, тобто відшукати той образ, що відповідає обставинам сюжету. А далі – просто живеш», - розповіла Тіна Кароль в інтерв’ю для «Сніданку з 1+1».

Креативний продюсер та актор Юрій Горбунов (у серіалі – Іван Петрук) зізнався, що зараз із ним знімають сцени у басейні.

«Наразі погодні умови сприятливі. Адже зазвичай, за законами кіно, коли треба знімати спеку, то на вулиці холодно, - і навпаки», - говорить шоумен. Також Юрій Горбунов додав, що працювати над серіалом нелегко. Адже попри велику спеку, знімальна група носить маски, відповідно до умов адаптивного карантину та задля безпеки.

Нагадаємо, за сюжетом другого сезону комедійної історії, після того, як гуцульська делегація у складі Івана Петрука, Боді, Штефка та Василя Микитюка у столиці домоглася прокладання у Великих Вуйках дороги, приватний інвестор збудував готель, і село от-от може стати європейським курортом. Але чи здійсниться мрія жителів Великих Вуйок перетворити рідне село на туристичну Мекку, глядачі «1+1» побачать у новому сезоні.

Україномовний серіал «Великі Вуйки» є власною розробкою «1+1», а над його виробництвом працює команда «1+1 Продакшн». Зйомки ведуться з дотриманням нових вимог роботи знімальних груп в умовах адаптивного карантину.

Прем`єра другого сезону серіалу «Великі Вуйки» на «1+1» запланована на осінь.

Нагадаємо, що попередній серіал про гуцулів «Останній москаль» викликав неоднозначну реакцію у суспільстві.

Зазначимо, що телеканал «1+1» пов’язують з олігархом Ігорем Коломойським.

Приєднуйтесь до нашого каналу в Телеграмі та сторінки у Фейсбуці, щоб дізнаватись про найважливіші новини.