У Долині від коронавірусу померли дві людини

Фото ілюстративне

Показники захворюбваності зростають, маємо відразу два летальних випадки за добу. Про це повідомив голова Долинської ОТГ Володимир Гаразд.

«Не хотілося напередодні свята оприлюднювати картину з COVID, але не можемо зволікати, бо ситуація справді загрозлива... Отже, тільки за останній тиждень в районі виявлено 68 осіб з підозрами на коронавірус, а 42-м особам цього тижня підтверджено діагноз (за минулий тиждень було «всього» 15-ть). Це майже третина від усіх ПЛР-підтверджених за весь період пандемії!!! Таким чином, сьогодні в стаціонарі госпіталю знаходиться «рекордна» кількість - 67 пацієнтів хворих і підозрюваних на COVID. Як уже було зазначено, двоє людей померло з підтвердженим діагнозом», - повідомив В.Гаразд.

На думку фахівців, головна причина - це недотримання правил безпеки, гігієни та дистанції.

«На початку тижня проведемо засідання комісії ТЕБіНС аби вивчити ситуацію та прийняти відповідні рішення. Будемо аналізувати роботу громадського транспорту, особливо приміського, роботу ринків. Також на порядку денному чутливе для багатьох батьків питання щодо роботи дошкільних закладів ОТГ», - зазначив В.Гаразд.

Приєднуйтесь до нашого каналу в Телеграмі та сторінки у Фейсбуці, щоб дізнаватись про найважливіші новини.