В Івано-Франківську відкриють музей Євгена Коновальця

В Івано-Франківську вшанували пам'ять Євгена Коновальця до його дня народження. Про це повідомив міський голова Руслан Марцінків.

«Це - постать, яка об'єднувала всіх. Він був великим соборником, патріотом, вдалим організатором та мотиватором сотень і тисяч людей. Для нього Україна була ціллю і метою, яку він досягав все своє життя. Коновалець казав, що якщо ми будемо мати силу, то навіть в найнесприятливіших умовах збережемо себе. Якщо ж не будемо мати її, то навіть в найсприятливіших обставинах втратимо нашу державу», - йдеться у повідомленні.
«Сьогодні ми бачимо, як в Україні реалізовується проект повернення "до Москви". Це означає, що сьогодні як ніколи нам потрібно об'єднатися. Щоб в подальшому українські націоналісти були максимально представлені у владі. Бо тільки українські націоналісти готові брати на себе відповідальність за цю державу. Нам болить те, якою вона буде для наших дітей і наших внуків. Боротьба продовжується. Боротьба продовжується і за територію України, і за її зміст. Бо ми будуємо національну, християнську, українську Україну!», - зазначив Р.Марцінків.

Ярослав Коретчук проанонсував відкриття громадського музею Євгена Коновальця у Івано-Франківську. Він буде другим у світі. Вже навіть знайшли для нього приміщення.

Приєднуйтесь до нашого каналу в Телеграмі та сторінки у Фейсбуці, щоб дізнаватись про найважливіші новини.