В Івано-Франківську відкрили приймальне відділення міської дитячої лікарні

Міський голова Руслан Марцінків разом з народним депутатом Оксаною Савчук побували на відкритті оновленого приймального відділення в міській дитячій клінічній лікарні, що на вулиці Чорновола, 44.

Начальник управління охорони здоров’я Марія Бойко розповідає, що ця лікарня не є закладом, в якому борються з COVID-19. Але всі діти, які, нажаль, захворіли на короновірусну хворобу отримали діагностування та першу медичну допомогу саме в цьому медзакладі, а після цього вже направлені до інфекційної лікарні на лікування. А це значить, що ці лікарі так само на передовій боротьби з коронавірусом.

«В цей важкий для нас всіх час міська дитяча лікарня змінюється та проявляє ініціативи найбільше. Змінюються не лише назви, але і з’являються нові спеціальності і зовнішній вигляд. А також, що найголовніше – вже зовсім інакше надається медична допомога. А саме, лікарня стає більш відкритою та доброзичливою для пацієнтів. Це важливо, що діткам не страшно сюди йти, а, навпаки, цікаво. Я дякую вам, що ви не стоїте на місці, а постійно розвиваєтесь», – ділиться враженнями Марія Бойко.

Під час відкриття приймального відділення в лікарні з нагоди прийдешнього свята – Дня медичного працівника міський голова Руслан Марцінків подякував медикам та нагородив грамотами за їхню нелегку, але таку потрібну роботу.

Приєднуйтесь до нашого каналу в Телеграмі та сторінки у Фейсбуці, щоб дізнаватись про найважливіші новини.