На Верховинщині будують дитячий садок

У рамках робочої поїздки на Верховинщині, голова облдержадміністрації Віталій Федорів оглянув хід будівництва дитячого садочка у селі Верхньому Ясенові. Про це повідомили в пресслужбі Івано-Франківської ОДА.

Зазначимо, що даний об’єкт увійшов до президентського проекту «Велике будівництво» та отримав кошти із Державного бюджету для завершення ремонтних робіт. Тож вже невдовзі 40 місцевих хлопчиків та дівчаток зможуть відвідувати дошкільний дитячий заклад.

За словами Віталія Федоріва, будівництво даного інфраструктурного об’єкта розпочалося ще у 2012 році. Однак через відсутність достатнього фінансування роботи були призупинені.

«Президентський проект «Велике будівництво» надав шанс завершити спорудження найнеобхідніших соціальних об’єктів Прикарпаття, в які вже були вкладені державні та місцеві кошти, - зазначив Віталій Федорів. - Таким чином, ми зможемо зберегти майно та спрямований у ці об’єкти фінансовий ресурс, а головне, - надати у користування громадам важливі для них заклади освіти та спорту».

Додамо, що наразі збудовано будівлю садочка, утеплено і опоряджено фасад, встановлено енергозберігаючі вікна двері.

Приєднуйтесь до нашого каналу в Телеграмі та сторінки у Фейсбуці, щоб дізнаватись про найважливіші новини.