Помер керівник швидкої допомоги Івано-Франківська Ігор Ковалюк

В Івано-Франківську від коронавірусу помер керівник Івано-Франківської станції швидкої медичної допомоги Ігор Ковалюк. Про це повідомив міський голова Руслан Марцінків.

«До смерті неможливо підготуватися. Кожна людина стикається з втратою близьких, рідних людей, тому багатьом знайомий біль втрати. Сьогодні відійшов у вічність головний лікар Івано-Франківської станції швидкої медичної допомоги Ігор Ковалюк. Приношу свої щирі співчуття рідним та близьким. Вічна пам’ять!», - йдеться у повідомленні.

Як повідомив керівник профспілки станції ШМД Івано-Франківська Богдан Венник, Ігор Ковалюк помер на 58-му році життя.

«Колектив закладу глибоко сумує з приводу непоправної втрати свого колеги та керівника. Не стало життєрадісної людини, турботливого, ніжного та люблячого чоловіка, тата, дідуся, який умів жити достойно, турбувався про інших більше ніж про себе. Працівники станції швидкої медичної допомоги завжди будуть пам’ятати Ігора Михайловича , як невтомного керівника, педагога, колегу та чудову людину. Він назавжди залишиться в серцях колег, усіх, кого звела з ним доля. Ми щиро поділяємо горе дружини, рідних і близьких покійного та висловлюємо свої сердечні співчуття. У скорботі низько схиляємо голови перед його добрим іменем, молимось за упокій його душі. Віримо, що біль втрати не потривожить його вічного сну, а Всемилостивий Господь прийме його душу в Царство Небесне. Вічна і світла пам’ять!», - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, що 4 травня Руслан Марцінків повідомив, що Ігор Ковалюк перевабує у важкому стані, у нього діагностували COVID-19.

Приєднуйтесь до нашого каналу в Телеграмі та сторінки у Фейсбуці, щоб дізнаватись про найважливіші новини.