В Івано-Франківську від коронавірусу померла жінка

Фото ілюстративне

В Івано-Франківську померла жінка, інфікована коронавірусом COVID-19. Про це повідомили в Міністерстві охорони здоров’я.

МОЗ висловив співчуття рідним померлої.

«Пацієнтка поступила в лікарню у важкому стані. Тривалий час вона займалась самолікуванням і надто пізно звернулася до лікарів. Жінка померла через добу після госпіталізації, ще до отримання результатів тесту на COVID-19», - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, що 17 березня в Івано-Франківській обласній інфекційній лікарні померла 56-річна жінка, жителька м.Івано-Франківська.

13 березня у жінки з’явилися симптоми хвороби (сухий кашель, температура). 15 березня вона звернулась до сімейного лікаря, однак від госпіталізації відмовилась. 16 березня в неї почалася задуха, її госпіталізували бригадою швидкої медичної допомоги у лікарню і підключили до апарату ШВЛ. 17 березня внаслідок дихальної недостатності вона померла.

Спочатку жінці виставили діагноз: грип А, ускладнений вірусно-бактеріальною пневмонією з важким перебігом. У жінки були супутні хвороби: ішемічна хвороба серця, кардіосклероз, гіпертонічна хвороба.

Приєднуйтесь до нашого каналу в Телеграмі та сторінки у Фейсбуці, щоб дізнаватись про найважливіші новини.