На Рогатинщині спецшколі подарували обладнання

4 березня у Черченській спеціальній школі Івано-Франківської обласної ради встановлено універсальну кабіну для підвісної терапії WSC-4 та інтерактивну дошку.

Обладнання придбане в рамках реалізації проєкту «Дитячий крок до щасливого майбутнього», фінансованого коштами Болгарської допомоги з метою розвитку,за співфінансування обласної ради та департаменту освіти, науки та молодіжної політики Івано-Франківської обласної державної адміністрації.

Універсальна кабінадля підвісної терапії WSC-4– сучасний та вкрай необхідний елемент реабілітаційної терапії.

Окрім традиційних вертикальних та горизонтальних тренажерів, які є в Черченській спеціальній школі, створення системи невагомості розширює діапазон корекційної роботи освітнього закладу, є важливим для відновного лікування.

Кабіна для підвісної терапії WSC-4призначена для проведення індивідуальної кінезотерапії вихованцівз порушеннямиопорно-рухового апарату для відновлення амплітуди руху, нормалізації тонусу м’язів та збільшення їхньої сили, покращення балансу та розвитку координації рухів. Підвісна терапія сприяє зміцненню м’язів та є дужеефективною у тих випадках, коли дитина з особливими освітніми потребами не може самостійно пересуватись.

Інтерактивна дошка – це сучасний універсальні інструмент, який Черченська спеціальна школа буде використовуватидля навчання будь-яких вікових груп здобувачів освіти.

Приєднуйтесь до нашого каналу в Телеграмі та сторінки у Фейсбуці, щоб дізнаватись про найважливіші новини.