В Івано-Франківську зібрали протиепідемічну комісію, щоб не допустити поширення коронавірусу

4 березня відбулося засідання тимчасової протиепідемічної комісії при облдержадміністрації, яку провів т. в. о. голови облдержадміністрації Віталій Федорів. Про це повідомили в пресслужбі Івано-Франківської ОДА.

«У сусідній Чернівецькій області маємо один клінічно підтверджений випадок захворюваності на коронавірусну інфекцію COVID-2019, - повідомив Віталій Федорів. - Зважаючи на блискавичне поширення хвороби, ми повинні провести увесь спектр протиепідемічних заходів, щоб не допустити розповсюдження інфекції серед прикарпатців, а при виявленні захворювання – оперативно відреагувати та убезпечити жителів Івано-Франківщини від коронавірусу».

Слід наголосити, що наразі для медичних працівників області проводяться онлайн-навчання для запобігання та надання невідкладної допомоги при виявленні даного захворювання. Триває робота щодо розповсюдження інформаційно-роздаткового матеріалу про ознаки хвороби та дії у разі захворювання. У транспорті проводиться заходи із дезінфекції, аби запобігти можливому поширенню вірусу.

Приєднуйтесь до нашого каналу в Телеграмі та сторінки у Фейсбуці, щоб дізнаватись про найважливіші новини.