Віталій Федорів: Технологія ямкового ремонту має відійти на другий план

Пріоритетом у діяльності органів виконавчої влади є здійснення контролю над цільовим використанням коштів для проведення якісних робіт на дорогах. На цьому наголосив т.в.о. голови облдержадміністрації Віталій Федорів, виступаючи перед учасниками Міжнародної конференції «Стан дорожньої інфраструктури у гірській місцевості та шляхи її покращення».

Посадовець розповів, що в області діє Стратегія будівництва доріг, яка полягає в тому, що в першу чергу будують дороги державного значення і на сьогодні 65 відсотків таких доріг вже капітально відремонтовано. Він наголосив, що пріоритетом у діяльності органів виконавчої влади є здійснення контролю над цільовим використанням коштів для проведення якісних робіт на дорогах, щоби за ті кошти, які виділені Урядом, роботи робилися якісно, з гарантією мінімум на 7 років.

«Має бути відповідальність. Технологія ямкового ремонту має відійти на другий план. Якісно виконані роботи є показником довіри населення до влади», - наголосив Віталій Федорів.

Він також висловив переконання, що при будівництві доріг і мостів у гірській місцевості необхідно застосовувати всі передові світові технології і тенденції і сьогоднішня конференція буде цьому сприяти.

Приєднуйтесь до нашого каналу в Телеграмі та сторінки у Фейсбуці, щоб дізнаватись про найважливіші новини.