Прикарпатські студенти змагатимуться з поляками на волейбольному турнірі

Ректор Івано-Франківського національного технічного університету нафти і газу Є.І.Крижанівський зустрівся з очільником Івано-Франківського обласного відділення (філії) Комітету фізичного виховання і спорту Міністерства освіти і науки України М.Ф. Стефанківим.

Результатом зустрічі стало підписання багатосторонньої угоди щодо майбутнього волейбольного турніру між студентськими командами України та Польщі. Також буде підписано угоди в Прикарпатському національному університеті ім.В.Стефаника й Івано-Франківському національному медичному університеті, долучиться до нього польська сторона.

«Наші спортивні команди матимуть змогу зустрітися зі студентами з Республіки Польща. За угодою, спочатку до нас приїдуть представники польських навчальних закладів, а потім українська сторона завітає до них. Сьогодні й український студент має всебічно розвиватись, і будь-який успішний навчальний заклад повинен бути багатостороннім. На яких майданчиках відбуватимуться змагання? Зокрема, на базі ІФНТУНГ. Залучатимуться й інші спортивні зали, які будуть на той час готові прийняти турнір такого рівня», - пояснив М.Стефанків.

Приєднуйтесь до нашого каналу в Телеграмі та сторінки у Фейсбуці, щоб дізнаватись про найважливіші новини.