У Делятині відремонтували спортзал для занять карате

У Делятинському ліцеї №2 капітально відремонтували спортивний зал. Про це повідомив голова селищної ради об’єднаної територіальної громади Богдан Клим’юк.

Як інформують у прес-службі Агенції розвитку ОТГ Прикарпаття, на проведення його реконструкції з обласного бюджету виділено 270 тисяч гривень. Відтепер у шкільному спортзалі, окрім звичних занять фізкультури, діти можуть займатись волейболом та навіть кіокушинкай карате.

«Цьогоріч за кошти обласного бюджету нам вдалось капітально відремонтувати спортивний зал: оновити стіни, стелю, відремонтувати підлогу. Ремонтні роботи тривали трохи більше місяця, — говорить Богдан Клим’юк, — Нині ж за власні кошти, а це - близько 50 тис. гривень, плануємо дооснастити об’єкт. Зокрема, закупити захисні сітки на вікна, баскетбольні кільця, придбати інший спортивний інвентар. До слова, це один із кращих спортзалів, які нині є у громаді».

Зі свого боку, президент Івано-Франківської обласної федерації кіокушинкай карате Віктор Яремчук відзначив, що, окрім оновлення спортивних залів, місцева влада сприяє і всебічній підтримці розвитку цього виду спорту. «Наша секція у громаді функціонує вже сьомий рік. Нині в нас тренується більше ста дітей у трьох вікових групах. В основному наші вихованці з Делятинщини, Надвірнянщини та Яремчанщини.

Голова ОТГ Богдан Клим’юк повідомив, що сьогодні тривають ремонтні роботи і з відновлення спортзалу у Делятинському ліцеї №1. До того ж за кошти ДФРР цього року розпочали добудову спортивного залу у Зарічанському ліцеї імені Володимира Яворського.