Реєстраторка каже, що не змінювала даних щодо центрального ринку

Слідчі, які розслідують факт захоплення центрального продуктового ринку в Івано-Франківську, допитали державного реєстратора Наталію Шилову з приводу внесення змін до єдиного державного реєстру стосовно ТОВ «Торговий сервіс».

Жінка повідомила, що жодних змін не вносила та їй з даного приводу нічого не відомо. Також в ході допиту встановлено, що вона користується номером оператора мобільного зв`язку ПрАТ «ВФ Україна».

Тому виникла необхідність звернутися до Івано-Франківського міського суду з метою отримання інформації про телефонні з`єднання без розшифрування їх змісту по наступному номеру мобільного телефону.

Слідчий суддя Івано-Франківського міського суду Пастернак І.А клопотання слідчих задовольнив.

Зазначимо, що раніше суд дозволив накласти арешт на майно, що вилучене під час обшуку приміщення Канізької сільської ради Новомиргородського району Кіровоградської області, а саме: ключ державного реєстратора Шилової Н.Ю., печатку державного реєстратора та системний блок від робочого комп`ютера державного реєстратора Канізької сільської ради.

Нагадаємо, що на будівлі центрального ринку 21 листопада вивісили банер проти орендатора центрального ринку Ігоря Халаменди.