Сутенерка, яка організувала бордель, відбулась умовним терміном

Івано-Франківський міський суд виніс вирок уродженці с. Покровка Дніпропетровської області, яка організувала бордель на Івано-Франківщині.

«Жінка отримувала джерело доходу від протиправної діяльності, в період з липня 2016 року по 19 червня 2017 року, всупереч врегульованих законом суспільних відносин, щодо моральних засад суспільства в частині задоволення статевих потреб, займалися сутенерством, що полягало в прийнятті замовлень від клієнтів щодо надання платних послуг сексуального характеру, оренді житла для проживання проституток та надання ними сексуальних послуг», - йдеться у вироку суду.

Встановлено, що жінка забезпечувала клієнтами двох проституток, послуги яких коштували 1200 гривень за годину. З цієї суми 500 отримувала проститутка, решту - сутенерка.

Клієнтів знаходили через Інтернет, замовлення приймали по телефону.

Протиститутки працювали добровільно.

Обвинувачена визнала вину повністю. Пояснила суду, що вона дійсно займалася сутенерством разом із двома проститутками, та утримувала місця розпусти, за що отримувала гроші. Визнала всі викладені обставини, що зазначені в обвинуваченні, зокрема кваліфікацію дій та її роль при вчиненні злочинів.

Жінка пояснила, що їй були потрібні гроші на лікування, оскільки вона онкохвора. Вона розкаюється у вчиненому та просила суд суворо її не карати.

Суд визнав її винною та призначив покарання у вигляді чотирьох років позбавлення волі. Однак, суд звільнив її від відбування покарання у виді позбавлення волі з випробуванням, встановивши іспитовий строк - три роки.

Рішення ухвалила суддя Наталія Деркач.